Вінниця Інформ

Підрядник підозрюється у заволодінні майже 200 тис. грн коштів благодійної організації під час відбудови гімназії в Бучанському районі

Підрядник підозрюється у заволодінні майже 200 тис. грн коштів благодійної організації під час відбудови гімназії в Бучанському районі
374491 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури повідомлено про підозру підприємцю за фактом  заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, між однією з селищних рад Київської області, підприємцем та благодійною організацією укладено договір підряду  на проведення відновлювальних ремонтних робіт будівлі гімназії в Бучанському районі. Вказаний навчальний заклад був пошкоджений внаслідок бойових дій, спричинених військовою агресією рф.

З метою заволодіння частиною коштів благодійної організації, підозрюваний завищив в офіційних документах обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів. На їх підставі на рахунок підприємця організація перерахувала кошти.

Згідно з висновками експертизи, підрядник заволодів майже 200 тис. грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Бориспільського райуправління ГУ НП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Мої відео