Вінниця Інформ

росія почала переживати через інтернет-видання NewsPrice?

росія почала переживати через інтернет-видання NewsPrice?
32149 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно на одному із своїх ресурсів було опубліковано статтю про те, що український проєкт NewsPrice за гроші ЄС організував роздачу грошей прозахідним медіаактивістам.

Мова йде про грант на підтримку українських даних https://newsprice.info/opportunities/grant-na-podderzhku-zhurnalistiki-dannyh-2/ , який було оголошено ще у 2022 році для журналістів – розслідувальників з різних країн, які використовують інструменти OSINT.

Податися на грант мали змогу усі, хто переслідується авторитарними режимами, а також транснаціональні журналістські групи, аналітики та редактори з країн Східної Європи та Центральної Азії з досвідом роботи у новинних та аналітичних виданнях та некомерційних організаціях.

російський комітет захисту від зрадників також обурило те, що NewsPrice підтримує Європейський фонд за демократію (EED), який визнаний в росії небажаною організацією.

Керівництво NewsPrice України вважає, що це справжній успіх та досягнення бути визнаним іноагентом в росії. Це означає, що агентство рухається у правильному напрямку свого розвитку та написання матеріалів.

Далі буде..

Підписуйтеся на  Telegram - канал NewsPrice і будьте в курсі усіх актуальних новин.

Теги: росія, Україна, війна
Мої відео