Вінниця Інформ

БЕБ на Одещині викрило підпільний цех з виготовлення побутової хімії, вилучено продукції на 52,8 млн грн

БЕБ на Одещині викрило підпільний цех з виготовлення побутової хімії, вилучено продукції на 52,8 млн грн
305256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області викрили масштабне виробництво контрафактної побутової хімії відомих світових брендів. Вилучено готову продукцію, сировину та обладнання на 52,8 млн грн.

Слідство встановило одесита, який організував групу осіб для повного циклу виробництва та розповсюдження побутової хімії. Кожному з членів організованого злочинного угрупування було відведено певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу контрафакту. Товар продавали у роздріб та оптом через інтернет-сайти, телеграм-канали та у торговельних точках на ринках по всій Одеській області, в тому числі на ринку “7 км”. 

У ході обшуків виявлено 2 лінії для розливу готової продукції та 3 лінії для пакування. Вилучено понад 18 тис. літрів готових миючих засобів, з них засоби гігієни - понад 8 тис. одиниць, порошок загальним об’ємом 510 кг, сировину для виробництва миючих засобів та порошку загальним об’ємом 11,4 тони. Також вилучено понад 40 тис. одиниць тари, у тому числі з нанесеним найменуванням відомих брендів виробників побутової хімії.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 229 КК України (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу УСР в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України та процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

 

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,побутова_хімія,цех,підпільне виробництво, підробка
Мої відео