Вінниця Інформ

БЕБ вилучило понад 30 тонн підробної побутової хімії відомих брендів

БЕБ вилучило понад 30 тонн підробної побутової хімії відомих брендів
406094 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області вилучили понад 30 тонн сировини та десятки тисяч одиниць готового фальсифікату побутової хімії відомих брендів.

За даними слідства, жителі Волинської області  налагодили роботу двох цехів з виготовлення миючих засобів. На готову продукцію клеїли етикетки із назвами відомих торговельних марок. Під виглядом оригіналу підробки продавали через мережу Інтернет за цінами нижче ринкових. 

Таким чином закордонним компаніям, що зареєстрували торговельні марки в України та мають міжнародну реєстрацію, було спричинено матеріальну шкоду в розмірі понад 2 млн грн.

Загалом правоохоронці провели 9 обшуків та вилучили обладнання для виробництва та пакування товарів, комп'ютерну техніку, десятки тисяч наклейок з назвами торгових марок, три транспортні засоби.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та встановлюється повне коло осіб причетних до схеми.

Досудове розслідування здійснюються детективи БЕБ у Волинській області спільно з співробітниками СБУ у Волинській області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Нагадаємо, детективи БЕБ в Закарпатській області скерували до суду обвинувальний акт у справі щодо незаконного використання товарних знаків відомих фірм при виготовленні фальсифікованих товарів побутової хімії. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-zavershylo-rozsliduvannia-za-faktom-pidrobky-brendiv-tovariv-pobutovoi-khimii-na-zakarpatti

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,фальсифікат,підробка,злочин
Мої відео