Вінниця Інформ

За результатами обшуків БЕБ вилучено 2500 пляшок контрафактного алкоголю

За результатами обшуків БЕБ вилучено 2500 пляшок контрафактного алкоголю
356263 ПЕРЕГЛЯДІВ

На підставі ухвали суду детективи Бюро економічної безпеки України провели обшуки офісних, складських та приміщень, в яких знаходилися виробничі потужності одного із товариств. З місця провадження діяльності та зберігання спирту співробітники БЕБ відібрали зразки для експертизи рідин із характерним запахом спирту та зразки для експертизи горілчаних виробів. Також вилучено документи фінансово – господарської діяльності, щодо придбання спирту та реалізації лікеро – горілчаних виробів, журнали обліку спирту та лікеро-горілчаних виробів, документи щодо виданих акцизних марок, лінію по розливу лікеро – горілчаних виробів та понад 2,5 тис. пляшок горілчаних виробів.

Виявлені та вилучені під час обшуків товарно-матеріальні цінності та документи визнано речовими доказами.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора.

Справа розслідується за ознаками виготовлення, зберігання з метою використання при продажу товарів незаконно виготовлених чи підроблених марок акцизного податку (ст. 199), незаконне виготовлення, зберігання підакцизних товарів (ст. 204), фіктивне підприємництво (205-1) ухилення від сплати податків (ст. 212) та підроблення документів (ст. 358) КК України.

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки,ЛГВ,контрафакт
Мої відео