Вінниця Інформ

На Донеччині 16-річний юнак зазнав осколкових поранень – розпочато розслідування

На Донеччині 16-річний юнак зазнав осколкових поранень – розпочато розслідування
429027 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 6 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Збройні сили рф продовжують збройну агресію в Україні. За даними слідства, 18 квітня 2022 року ворог обстріляв с. Берестове Бахмутського району – осколкове поранення руки отримав 16-річний юнак.
Крім того, ворожу артилерію застосовано по території Волноваського району, на якій відсутні будь-які об’єкти воєнного призначення. В результаті попадання снаряду у житловий будинок в смт. Велика Новосілка сталась пожежа, минулось без постраждалих. З с. Роздольне до Курахівської міської лікарні доставлено 28-річного чоловіка - його травми виявились не сумісними з життям.
Російські загарбники не полишають спроб окупувати Ізюмський район Харківщини. Під час мінометних обстрілів зазнав тяжких осколкових поранень, у тому числі грудної клітини, мешканець с. Довгеньке – чоловік саме був на дворі, коли поряд з ним вибухнула ворожа міна. Наразі його життя рятують краматорські лікарі.
19 квітня 2022 року ракети вдарили по залізничній станції у м. Новогродівка Покровського району, завдавши ушкоджень залізничним коліям, електромережам, адміністративній будівлі та розташованим неподалік житловим будинкам. У м. Миколаївка Краматорського району армія рф поцілила у приміщення місцевого підприємства. Відомості щодо постраждалих та пошкодженого майна уточнюються.
Мої відео