Вінниця Інформ

Рівненщина: іноземець пограбував кавовий кіоск

Рівненщина: іноземець пограбував кавовий кіоск
372061 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 грудня близько 8-ї години ранку до відділення поліції міста Рівне надійшло сповіщення про скоєння крадіжки у приміщенні поліклініки, яка знаходиться у селищі Клевань.

Слідчими та оперативниками відділення поліції No1 міста Рівне було встановлено, що крадій потрапив у хол медичного закладу через приміщення підвалу. Він пошкодив захисні ролети торгового кіоску та пограбував його. До викрадених речей належать: кавова машина, кавомолка, гроші, кава та солодощі.

Після проведення перевірки поліцейськими Клеванської громади встановлено, що до грабіжник може бути  26-річний іноземець, котрий напередодні приїхав з Києва, аби навідати родичів  на вихідних.

Окрім цього, правоохоронці, переглянувши камери відеоспостереження, з’ясували, що зловмисник вже зазирав до кіоску минулого вечора, звідки й викрав напої і солодощі. Одному з офіцерів вдалося виявити заховані товари неподалік місця, де проживає родич іноземця.

 

Слідчими вже розпочато досудове розслідування за фактом крадіжки та незаконного проникнення до приміщення за ч.3 ст. 185 КК України. Також у рамках розслідування призначене проведення експертиз, результати якої можуть повпливати на повідомлення про підозру. Чоловік вже проходить перевірку, яка покаже, чи притягувався він до кримінальної відповідальності раніше.

Теги: пограбування,клевань, Рівненська область,рівне ,іноземець,кавовий кіоск,кримінальний кодекс,кримінал,злочин
Мої відео