Вінниця Інформ

Кременчужанка знайшла «гранату» на капоті власного автомобіля

Кременчужанка знайшла «гранату» на капоті власного автомобіля
179586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Увечері 23 листопада 31-річна жителька Кременчука виявила гранату зовні салону власного транспортного засобу «Toyota Camry», про що швидко повідомила місцевому відділу поліції №1 Кременчуцького районного управління.

На місце події, а саме на вул. Набережна Лейтенанта Дніпрова, де знаходився припаркований автомобіль, була відправлена делегація, що складалася зі слідчо-оперативної групи, працівників вибухотехнічного відділу Главку поліції Полтавської області та патрульних екіпажів.

Після оперативного прибуття службовці одразу оглянули найближчу територію, транспортний засіб та сам підозрілий предмет. Фахівцями відділу вибухотехнічних досліджень було визначено, що на місці події відсутня вибухова зброя, а так звана «граната», на щастя, виявилася муляжем корпусу гранати РГД-5. Речовий доказ працівники відправили на експертне дослідження, відповідно до законодавчого процесу.

Інформація про власника муляжу поки не надходила. Відділу поліції Кременчуцького районного управління залишилося досліджувати дані та обставини, пов’язані з подією, для прийняття правового рішення.

Мої відео