Вінниця Інформ

Кривий Ріг знову лякає своїми злочинами

Кривий Ріг знову лякає своїми злочинами
246130 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кривому Розі стався злочин, що лякає навіть своєю суттю жителів міста та області. Семикласники зґвалтували 48-річну жінку.

Підлітки, яким було по 15 років, відпочивали у приватній сауні. Зі слів очевидців, хлопці, окрім того, що перебували в закладі без повнолітніх осіб, що несли б за них відповідальність, також розпивали алкогольні напої. На момент злочину вони вже були напідпитку.

Хлопці вирішили для розваги скористатися вогнегасником, в ході чого пошкодили його. Але це вчасно було помічено співробітниками закладу, де вони знаходилися. Постраждала якраз і стала тою особою, що повідомила про заборону та протиправність таких розваг. Жінка запропонувала здійснити розрахунок зловмисникам та відшкодувати те, що вони зробили, але це їм не сподобалося.

Під приводом походу до банкомата, підлітки запропонували жінці піти разом із ними. Постраждала погодилася, сподіваючись на швидке вирішення цієї ситуації. Проте ще на шляху до апарату один зі зловмисників завдав удар жінці та повалив її на землю. Після спроби піднятися вона одержала ще кілька ударів, серед яких була травма тупим предметом – каменем по обличчю. У результаті травм постраждала втратила свідомість. Але це не завадило підліткам по черзі її зґвалтувати та пограбувати. Серед викрадених речей виявилися телефон та гроші.

Після скоєного злочину зловмисники відправилися до нічного клубу, залишивши постраждалу на вулиці. Її знайшов прохожий, який і викликав швидку медичну допомогу та поліцію. За даними лікарів, стан постраждалої важкий, у неї травма голови та забої різного ступеня тяжкості. Їй було проведено операцію. Зараз жінка знаходиться у реанімації.

Правопорушників було знайдено у нічному клубі та затримано там же. Злочин, що вони вчинили, підпадає під частину 2 статті 121, частину 3 статті 152 та частину 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Це умисні тяжкі тілесні ушкодження, зґвалтування та розбій. Для повнолітніх осіб подібний злочин міг би загрожувати обмеженням волі до 12 років, але через те, що наразі злочинці є підлітками, покарання можуть пом'якшити.

Хлопцям оголошено підозру та обирається запобіжний захід. Заклад, що причетний до трагедії зараз не працює.

Мої відео