Вінниця Інформ

5000 дол. США за працевлаштування в ДБР: судитимуть начальника підрозділу Інституту ВМС України НУ «Одеська морська академія»

5000 дол. США за працевлаштування в ДБР: судитимуть начальника підрозділу Інституту ВМС України НУ «Одеська морська академія»
28824 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно начальника підрозділу Інституту ВМС України Національного університету «Одеська морська академія» за фактом замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), яке завдало значної шкоди потерпілому (ч. 3. ст. 15, ч. 2 ст. 190 КК України).

За даними слідства, вказаний посадовець, одержав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 5000 дол. США за нібито вплив на рішення членів конкурсної комісії про позитивне проходження конкурсу на зайняття вакантної посади до слідчого підрозділу Державного бюро розслідувань.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі другого слідчого відділу Територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,неправомірна вигода,обвинувальний акт,ВМСУ,Одеська морська академія,Одеса
Мої відео